Partners

Financiële instellingen :

-

Opgericht in Duitsland in 1890 is Allianz momenteel één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld met meer dan 150.000 medewerkers wereldwijd. Zij zijn zowel actief in verzekeringen als vermogensbeheer en beschikken over een zeer stevige financiële basis.
www.allianz.be

Deze Franse verzekeraar behoort tot de grootste spelers wereldwijd. Hoewel de naam Axa maar sedert 1985 gebruikt wordt, dateert de oorsprong reeds uit 1816. Naast één der belangrijkste Europese verzekeringsmaatschappijen behoren zij ook in vermogensbeheer tot de wereldtop.
www.axa.be

 

 Delta Lloyd Groep is al sinds 1807 een vertrouwde partner voor verzekeren, pensioenen, bankieren en beleggen en is nu met meer dan 5.000 vaste medewerkers vooral actief in Nederland en België.
www.deltalloydlife.be

 

 

Als dochter van het Belgische P&V Verzekeringen is Euresa Life actief op het vlak van veilige beleggingsoplossingen voor internationale klanten op basis van de bijzondere voordelen van de Luxemburgse wetgeving.
www.euresa-life.com

SEB Life International is als dochter van de Scandinavische SEB groep gevestigd in Dublin. Van hieruit bedienen zij voornamelijk klanten binnen de Europese Unie met beleggingsoplossingen op maat en steeds aangepast aan de lokale fiscale wetgeving.
www.seb.ie

 

Fuchs & Associés Finance is een onafhankelijke Europese groep die gespecialiseerd is in een multidisciplinair vermogensbeheer. Met meer dan 1,5 miljard euro onder beheer behoren zij tot de grootste onafhankelijke beheerders op de Luxemburgse markt.
www.fuchsfin.com

 

 

Portman Associates specialiseert zich in de distributie van gestructureerde fondsen van sommige van de grootste spelers op de financiële markten. Zij zijn aanwezig in alle belangrijke financiële markten wereldwijd.
www.portman-associates.com

 

 

 

Patronale Life kent een rijke voorgeschiedenis en is reeds sinds 1926 actief als hypotheek- en kapitalisatiemaatschappij. Doorheen onze levensloop hebben we steeds onze waarden centraal gesteld. In goede en slechte economische tijden konden we daarom op een innovatieve en creatieve manier maatwerk bieden aan onze klanten. Daar ligt – nog steeds – onze toewijding, en dat is meteen ook de reden waarom wij staan op onze onafhankelijkheid van grote financiële groepen.
www.patronale-life.be

Fondshuizen :

 

Het Franse Carmignac Gestion werd in 1989 opgericht door wisselagent Edouard Carmignac en behoort tot de belangrijkste onafhankelijke beheersmaatschappijen van Europa. Het kapitaal van de vennootschap is volledig in handen van het management en de werknemers. Hun paradepaardje – Carmignac Patrimoine – is met 25 miljard euro onder beheer één van de meest gelauwerde fondsen in Europa.
www.carmignac.be

 

BlackRock is een van ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van vermogensbeheer en biedt haar klanten een combinatie aan vaardigheden en beleggingsexpertise die ongekend is in de branche en die beloond is met vele prijzen. Het bedrijf biedt een breed spectrum aan van zowel traditionele als innovatieve beleggingsproducten, waaronder aandelen- en obligatiefondsen, cash management en alternatieve beleggingen. Met een beheerd vermogen van 1.357 miljard USD per eind december 2007 en 5.500 medewerkers wereldwijd is BlackRock één van de grootste asset managers ter wereld.
www.blackrock.com

 

 

 

 Franklin Templeton Investors ontstond in New York in 1947. Met meer dan 700 miljard dollar onder beheer behoren zij  ondertussen tot de grootste onafhankelijke fondshuizen ter wereld. Ongeveer 8.000 medewerkers zijn actief in een zestigtal financiële centra wereldwijd.
www.franklintempleton.be 

 

SKAGEN is een onafhankelijke Noorse fondsaanbieder met een lange en succesvolle historie in het managen en beheren van beleggingsfondsen. De beleggingsfilosofie is gebaseerd op de 3 U’s. Er worden solide aandelen geselecteerd die ten onrechte ondergewaardeerd, weinig onderzocht en niet populair zijn (ofwel undervalued, under-analysed, unpopular). De fondsmanagers hebben hierbij de wereld als speelveld en zijn niet gebonden aan een benchmark.
www.skagenfunds.com

ETHENEA Independent Investors S.A. is een onafhankelijke beleggingsvennootschap met hoofdzetel in Luxemburg. De door ETHENEA beheerde Ethna Funds zijn conservatieve, sterk risicobeheerste vermogensbeheerfondsen die zich onderscheiden door hun drie beleggingsprofielen: risicobeheerst, uitgebalanceerd en winst georiënteerd. Het hoofddoel van het fondsmanagement is het behoud en de groei van de belegde vermogens.
www.ethnafunds.com 

Pimco, dat eigendom is van de Duitse verzekeraar Allianz, is met 1.300 miljard euro onder beheer één van de grootste fondshuizen ter wereld. Naar hun obligatiestrateeg Bill Gross wordt vaak gerefereerd als ‘de obligatiekoning’. Pimco is dan ook de grootste obligatiebelegger ter wereld.
www.pimco.com

 

 

 

 

^