Partners

Financiële instellingen :

-

Opgericht in Duitsland in 1890 is Allianz momenteel één van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld met meer dan 150.000 medewerkers wereldwijd. Zij zijn zowel actief in verzekeringen als vermogensbeheer en beschikken over een zeer stevige financiële basis.
www.allianz.be

Deze Franse verzekeraar behoort tot de grootste spelers wereldwijd. Hoewel de naam Axa maar sedert 1985 gebruikt wordt, dateert de oorsprong reeds uit 1816. Naast één der belangrijkste Europese verzekeringsmaatschappijen behoren zij ook in vermogensbeheer tot de wereldtop.
www.axa.be

 

 Delta Lloyd Groep is al sinds 1807 een vertrouwde partner voor verzekeren, pensioenen, bankieren en beleggen en is nu met meer dan 5.000 vaste medewerkers vooral actief in Nederland en België.
www.deltalloydlife.be

 

 

Als dochter van het Belgische P&V Verzekeringen is Euresa Life actief op het vlak van veilige beleggingsoplossingen voor internationale klanten op basis van de bijzondere voordelen van de Luxemburgse wetgeving.
www.euresa-life.com

SEB Life International is als dochter van de Scandinavische SEB groep gevestigd in Dublin. Van hieruit bedienen zij voornamelijk klanten binnen de Europese Unie met beleggingsoplossingen op maat en steeds aangepast aan de lokale fiscale wetgeving.
www.seb.ie

 

Fuchs & Associés Finance is een onafhankelijke Europese groep die gespecialiseerd is in een multidisciplinair vermogensbeheer. Met meer dan 1,5 miljard euro onder beheer behoren zij tot de grootste onafhankelijke beheerders op de Luxemburgse markt.
www.fuchsfin.com

 

 

 

 

Patronale Life kent een rijke voorgeschiedenis en is reeds sinds 1926 actief als hypotheek- en kapitalisatiemaatschappij. Doorheen onze levensloop hebben we steeds onze waarden centraal gesteld. In goede en slechte economische tijden konden we daarom op een innovatieve en creatieve manier maatwerk bieden aan onze klanten. Daar ligt – nog steeds – onze toewijding, en dat is meteen ook de reden waarom wij staan op onze onafhankelijkheid van grote financiële groepen.
www.patronale-life.be

 

 

 

 

 

^